Loading

Northwest Trek – Wildlife Park

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Northwest Trek

Northwest Trek – Wildlife Park

Zoveel is er niet nodig om mij blij te maken, een hert met een jong dat de weg oversteekt of actie in het water waar het schip in vaart van de walvissen en orca’s die daar wonen. Dieren, daar wordt ik blij van, misschien niet van de eentjes in het kanaal maar wanneer we een lepelaar zien in de Geestmerambacht dan kan ik daar wel heel enthousiast over worden. Zo ook vandaag toen Lynette en ik een wandeling maakte door Northwest Trek. Allereerst mochten we een aantal arenden en uilen bewonderen totdat in de verte ik de bizon kon zien grazen. Een grote groep stond te grazen aan de overkant van het meer, wat een prachtig gezicht en eigenlijk werd het alleen maar beter.

Vanaf een houten brug zagen we een bruine beer, een wasbeer zagen we de weg oversteken met een hert in zijn of haar kielzog, een grote groep hoorn schapen stond te grazen in het hoge gras samen met de bizons en langs de rand van het bos zagen we twee elanden. Wat een prachtig gezicht, had altijd al elanden in hun eigen omgeving willen zien en nu was het eindelijk zover. En we werden alleen nog maar meer verwend tijdens onze trip, er lag een grizzly lag lui te slapen op een steen, de bevers en otters zwommen gezellig door het water en er lag een stekelvarken tussen het struikgewas. Ook zagen we een vos langs de bosrand lopen en een wolf door het bos sluipen alsof het opzoek was naar een prooi, of misschien vond hij ons wel heel erg lekker ruiken. Wat een geweldige dag zeg, we zagen zoveel wilde dieren niet normaal! Echt een geweldige dag.

Waar ik s ‘morgens gezellig met Lynette op pad ging was het middag programma in handen van Jack. We hebben een heerlijke strandwandeling gemaakt en daarna zijn we wezen uiteten bij een visrestaurant aan het water. We hebben heerlijk gegeten en het biertje, de Deschutes Hop Henge, was echt een top biertjes. Een heerlijk bitter biertje met de geur van abrikozen en ook een lekkere fruitige nasmaak. Na het eten een lekkere wandeling gemaakt langs het water om daarna de gezellige dag af te sluiten met een ijsje. Het was een heerlijke dag, zoveel gezien en gedaan! Thuis lekker op het balkon een biertje gedronken en alle indrukken laten bezinken terwijl ik deze blog typ.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.