Loading

Tacoma, Op het water

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Tacoma, Op het water

De weergoden zijn met ons, de zon schijnt, de hemel is blauw en de temperaturen zijn aangenaam. Eerder deze week hadden Jack en ik op het strand een aankondiging gezien van het verhuur van kajakken. Nadat we de weekendboodschappen hadden gedaan en de moeder van Lynette een doos met aardbeien hadden gebracht gingen we met z’n tweeën richting het strand om wat tijd op het water door de brengen.

Het water was heerlijk van temperatuur en we hebben een uur op het water doorgebracht, tot onze armspieren er pijn van deden. Het was een heerlijke middag om gewoon op het water te dobberen zonder al teveel inspanning te leveren. Jack kreeg niet alleen last van z’n armen maar ook van z’n billen, de zitjes in de kajak waren niet gemaakt om uren in te zitten. Nadat we de kano hadden terug gebracht lekker langs het water gewandeld en na afloop een ijsje gehaald. Thuis hebben we er een luie middag van gemaakt, lekker hamburgers, aardappelsalade en mais gegeten vergezeld door een lekker biertje. Het was een heerlijke dag om weinig te doen maar toch lekker bezig te zijn. En nog een leuk detail, we konden Mt. Reinier vandaag erg goed zien, er waren geen wolken die het zicht op de vulkaan belemmerde. Het grapje hier is ‘wanneer je Mt. Reinier kan zien gaat het regenen en wanneer je Mt. Reinier niet kan zien regent het’. Aan deze kan van de staat Washington is het niet gebruikelijk dat het in de maand juni al zulk mooi weer is als we nu hebben en dus ook ongebruikelijk dat we de vulkaan in al zijn folklore aan de horizon kunnen bewonderen.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.