Loading

Tacoma, Laatste dagje in Washington State

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Tacoma, Laatste dagje in Washington State

Alweer het laatste dagje in de staat van Washington en wat doe je meestal voor een vertrek? Inpakken! Je zou denken dat nu de derde keer inpakken in drie weken tijd is aangebroken ik toch wel enige ervaring en techniek ontwikkeld moet hebben, nou ervaring met alles klaarleggen heb ik zeker maar de techniek van inpakken mis ik nog steeds. Wat wel goed ontwikkeld is, de frustratie die ik ervaar als alles weer in de koffer moet. Het wordt tijd dat ik een workshop inpakken ga volgen want dat scheelt veel frustratie voor vertrek.

Tussen het inpakken door zijn Lynette en ik naar huis zus gelopen om daar even bij te kletsen. Lynette en Jack gaan volgende week voor een paar weken weg, ze gaan met de Veendam de Voyage of the Vikings doen. We hebben de middag doorgebracht in de tuin van Jody en weer thuis hebben we een heerlijke maaltijd klaargemaakt met alle lekker dingen die nog in de koelkast lagen. We hebben heerlijk gegeten en s ‘avonds traditiegetrouw op het terras gezeten. Nog even gezellig kletsen en vooral relaxen nu de koffer is gepakt en ik daar niet meer over hoef te piekeren.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.