Loading

Vancouver, Fietstocht

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Vancouver

Vancouver, Fietstocht

Vaak ontmoeten we nieuwe mensen, met sommige hebben we maar een vluchtige ontmoeting en andere zullen een groter deel uitmaken van je leven. Wanneer ik met Symen meevaar ontmoet ik veel nieuwe mensen, waarmee ik met sommige van hen adressen uitwissel voor een langer contact. Zo ook met Margaret. Haar zus Paddy ken ik al anderhalf jaar en samen kwamen ze een paar weken geleden aan boord van de Volendam voor een Alaska cruise. We hebben een gezellige week gehad en toen we erachter kwamen dat Margaret in de buurt van Lorrie woont hebben we afgesproken samen te gaan lunchen. Zo gezegd, zo gedaan, vandaag.

We hebben heerlijk gegeten bij meneer Souvlaki en gezellig gekletst over van alles en nog wat. Het is altijd leuk om mensen te ontmoeten waarmee je, goed, contact houd en zo nu en dan van hun hoort hoe het gaat. Net voor het afscheid kreeg ik een klein rood doosje in m’n handen gedrukt, er zat een zilveren maple leave aan voor m’n armband. Zo lief dat mensen een herinnering achter willen laten aan iets wat ik altijd bij me draag. Na het afscheid afgesproken dan onze wegen elkaar zeker weer gaan kruizen, we weten alleen nog niet wanneer.

Had met Patrick afgesproken om met de SeaBus en SkyTrain zijn richting op te komen, ook deze afspraak vandaag nagekomen. Het was een mooie rit langs de wijken van Vancouver. Op de parkeerplaats van het winkelcentrum stond Patrick te wachten om opzoek te gaan naar beren tijdens een fietstocht langs de bosbessen velden. Het was een prachtige fietsroute langs de velden, we konden zelfs Mt. Baker zien en dat betekend dat het prachtig weer was vandaag. Tijdens de route werden we meerdere keren herinnert aan het feit dat er beren in de omgeving waren, zowel aan de bordjes langs de route als de berenpoep op de weg. Het bewijs was er, maar geen beren.

Vanavond slaap ik bij Patrick, we hebben heerlijk kip van de BBQ gegeten en daarna samen gewerkt aan zijn nieuwe hek. Gelukkig kwam de buurman Brian ook nog even helpen want het hek was toch wel redelijk zwaar. Het was een gezellig drukke avond, net nog even de Tour de France gekeken. De Nederlanders doen het erg goed, ben benieuwd hoe hoog ze uiteindelijk gaan eindigen.

Volendam

Vancouver, Thuis

Volendam

Nog 4 nachtjes slapen …

Volendam

De laatste wijzigingen

Charlottetown, Wilbert

Gaspe, Buiten bereik.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.