Loading

Gaspe, Buiten bereik.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Gaspe, Buiten bereik.

Eerder dit jaar bracht ik al een bezoekje aan Gaspe, en zo besloot ik er vandaag een extra zeedag van te maken. Een dag met lekker uitslapen, lezen, schrijven en vooral lekker relaxen. Helaas kende deze dag ook frustratie, m’n moeder is vandaag jarig en ik had het plan om haar te bellen. Helaas zitten we al de hele dag zonder internet, email, telefoonbereik en alles wat ons met de buitenwereld verbind naast de tender service vandaag tussen wal en schip.

En zo ging de dag voorbij. Een extra zeedag aan boord van de MS Maasdam. Trouwens, via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties onder mijn blog. Ik lees ze met veel plezier wanneer de computer weer eens verbinding maakt met het internet. Iets waar ik, naast post van thuis, elke keer erg naar uit kijk!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.