Loading

De laatste wijzigingen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Volendam

De laatste wijzigingen

Ik maak altijd grapjes over Symen zijn planning, dat we eigenlijk pas met zekerheid kunnen zeggen dat hij daarheen gaat wanneer hij daar eigenlijk is. Maar ja, alles was geregeld met de HAL dat Symen op de Maasdam zou blijven en zo boekte we onderdelen voor onze roadtrip en genoten we van alle informatie die we opzochten over Oceanië en natuurlijk die tropische eilanden in de Grote Ocean. Maar toch … Ja toen gebeurd er iets waardoor onze plannen een beetje in duigen vielen. Symen gaat wegens omstandigheden naar de Volendam, helemaal geen straf maar wel even een hele verandering van de plannen en de voorbereidingen! We gaan nog steeds naar Australië, alleen moeten we even vliegen van Bangkok naar Australië. De cruise zelf zal ons van Vancouver naar Alaska brengen. Wanneer het seizoen daar over is zullen we oversteken naar Japan, Zuid Korea en China om vanaf daar door te varen naar Hong Kong, Vietnam, Cambodja, Thailand, Singapore en Indonesië. Een geweldig avontuur, alleen wel even een hele verandering van de oorspronkelijke plannen.

De reisgidsen van Nieuw Zeeland gaan we de kast in en de reisgidsen van Azië liggen op een stapel op de tafel te wachten tot we ze gaan doorspitten. Japan en China staan al jaren op m’n lijstje … dus dit wordt een geweldig avontuur! Duik voor nu nog even in de nieuwe reisgidsen. En nu maar hopen dat het echt niet meer veranderd!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.