Loading

Vancouver, Voor het laatste weekje aanboord

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Volendam

Vancouver, Voor het laatste weekje aanboord

Wat vliegt de tijd toch, de week is zo snel voorbij gevlogen en vandaag is de dag dat ik weer aan boord ben gegaan van de Volendam. De ochtend met Lorrie was gevuld met een gezellig gesprek, genoten van het mooie uitzicht over de stad en een lekker ontbijt totdat het tijd was om met de SeaBus richting Downtown te gaan om daar te wachten op Symen.

Wat was het lekker om Symen weer te zien en hem vast te kunnen houden. We hebben lekker wat gegeten bij een restaurant aan het water om vanaf daar lekker door Gastown te slenteren. Het was een heerlijke ochtend en middag, lekker samen en dat was het voornaamste. Weer aan boord m’n koffer voor de laatste keer deze reis uitgepakt en genoten van de post die kwam, een brief van Oma en een lekker dik tijdschrift van Nathalie. Maar had niet te lang de tijd om daarin te lezen want Symen had een verrassing voor me, hij had een massage voor me geboekt bij de Spa beneden om vijf uur. Wat was het een heerlijke middag, de hotstone massage was echt grandioos en daarna kreeg ik toegang tot de Thermal Suite van de Spa. Heerlijk met sauna, stoomcabines, warme ligbedden en een bubbelbad. Wat een heerlijke middag relaxen was dit, tref het maar met Symen.

S’avonds lekker gegeten in de Dining Room en lekker vroeg naar bed gegaan, dromen over de indrukken die Vancouver heeft achtergelaten.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.