Loading

Op zee, Niets dagje

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Volendam

Op zee, Niets dagje

Wat een heerlijke ochtend was het, eigenlijk een heerlijke dag. De hut een beetje op orde brengen en ben ook begonnen met uitzoeken van spullen aangezien Symen van schip gaat veranderen en alles naar de Maasdam zal verhuizen. Heerlijk om in de spulletjes te rommelen en op te ruimen. Een perfecte dag voor dit soort bezigheden wanneer het buiten regent.

Op donderdag is het formele avond aan boord de Volendam en daar hebben Symen en ik van genoten. Lekker uiteten geweest en genoten van een lekker biertje van de Alaskan Brewery. Genoten van Vancouver maar het is heerlijk om weer samen met Symen te zijn.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.