Loading

Provincetown, Weer terug.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Provincetown, Weer terug.

Vanochtend dacht de jetlag, van ik kom maar weer eens om de hoek kijken, we waren rond 7 uur klaar wakker. Lekker rustig aan gedaan, even de blog bijgewerkt en daarna ontbeten. De keuze van het ontbijt in dit hotel was redelijk, koffie en thee, wat voor ons beide de belangrijkste dagelijkse behoeftes zijn en de keuze uit brood met 3 verschillende smaken jam. Ook was er de optie geroosterd of ongeroosterd brood. Onze keuze viel uiteindelijk op geroosterd brood met jam.

Na het ontbijt gingen we dus lekker vroeg op stap, eerst even boodschappen gedaan om onder andere internet op de iPad te krijgen. Toch wel een essentieel iets tijdens onze ‘go with the flow roadtrip’. We hebben enkel voor Boston een hotel vooraf gereserveerd en nu kunnen we makkelijk alle details van accommodatie en dorpjes opzoeken op de iPad en makkelijk boeken in de auto wanneer we denken ‘oh dit ziet er wel leuk uit’. Ook zijn we erachter dat de deals online, vooral via Hotels Tonight, dan weer net iets beter dan aan de deur zelf.

Na een tijdje langs de kust van het schiereiland Cape Cod te hebben gecrossed kwamen we verschillende leuke plaatsjes tegen, waaronder Chatham. Hier hebben we heerlijk rond gelopen, koffie gedronken en hebben we een wandelingetje gewaagd naar de vuurtoren. Bij zee werd ons afgeraden het water in te gaan, op het moment is de zeehonden/zeeleeuwen populatie zo groot dat het een enorme aantrekkingskracht heeft op witte haaien. Een ontmoeting met deze beesten daar bedanken we voor. In Wellfleet wat geluncht en toen op weg naar ons doel van de dag, terugkeren in Provincetown na 4 maanden. Toen we hier in mei van dit jaar waren met de Maasdam hadden we erg genoten van de vrijheid en sfeer in dit stadje. Het is net Amsterdam op steroïden, dit dorpje heeft een regenboog vlag aan de kerk hangen en is niet voor niet de Gay Capital van de oost kust.

Na lekker te hebben rond geslenterd, een aantal souvenirtjes te hebben gekocht en biertjes te hebben gedronken kwamen we uiteindelijk weer uit aan de bar van ‘Local 186’. Voor de trouwe volgers van de blog herkennen jullie deze plek hoogst waarschijnlijk nog wel vanwege het hamburger avontuur dat we hier hadden. Er was eens een kok hier in de maand mei die niet eens een hamburger Medium kon bakken. Eindelijk kreeg hij het na de derde keer toch nog goed, drie keer is scheepsrecht zeggen we dan! Bij binnenkomst bleken we de vorige keer toch wel indruk te hebben gemaakt want we werden gelijk herkend. Misschien kwam dat ook wel doordat Symen de vorige keer in volledig uniform aan de bar zat. Ze begonnen gelijk over de foute burgers van de vorige keer en dat we van die cruise boot kwamen. Ook bij het weggaan herkende de eigenaresse ons, of het een goed of slecht teken is houden we in het midden.

Na een heerlijk diner en een paar biertjes weer richting ons hotel gekeerd, ik ben nog lekker in de auto in slaap gevallen terwijl Symen terug reed. Wat een service!

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
Nor’ East Beer Garden
206 Commercial Street
Provincetown, MA, 02657, USA
* Vraag de dames en heren achter de bar om bieradvies.

Local 186
186 Commercial Street
Provincetown, MA 02657, USA
(001) 508-487-7555
* Kobe + Blue Cheese + Mushrooms + Garlic Aioli = Heerlijk! Kobe + Lobster + Bay Aioli = Hemels!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.