Loading

Rangeley

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Rangeley

Even geen wekker of vroeg ons bed uit om weer de koffer in te pakken. Vandaag werden we heerlijk relaxed wakker en hadden we, buiten een tourtje door de omgeving om, weinig meer op de planning staan dan lekker rustig aan doen. Ook gisteren kregen we weer veel tips mee voor deze omgeving, wat te zien en wat te doen, en zo kwamen we ook hier zonder ideeën en hebben we nu een hele berg met tips!

Eén van deze tips was om net voor het dorpje Stratton een gravel afgraving op te rijden om daar elanden te spotten. Ook kregen we de tip om Quill Hill en het regionaal bekende skiresort Saddleback Mountain te bezoeken. In Stratton was niet zoveel te doen, maar de koffie bij de lokale diner was heerlijk en de rit hier naartoe was prachtig. Het bezoeken van de gravel afgraving ging helaas niet drukken, het is vandaag donderdag en het was erg druk met werkverkeer waardoor het gevaarlijk zou worden dat wij er elanden zouden gaan spotten. En ten tweede, als ik een eland was zou ik niet rondhangen bij zoveel werkherrie.

Op Quill Hill was het vooral genieten. De route naar boven was prachtig, we kwamen overal prachtig gekleurde bomen tegen en bovenop de top werden we beloond met een prachtig uitzicht. Op het parkeerterrein stonden wat auto’s met mensen daarin, wat wij vreemd vonden want wanneer je van het uitzicht wilt genieten stap je toch even uit de auto? Bij het uitstapte snapte we wel waarom … de wind vloog overal doorheen en maakte het erg koud. Na een, kort, rondje afgedaald en daar een wandeling gemaakt. De natuur is hier ongelofelijk en vanaf Saddleback Mountain keken we onze ogen uit. De herfst begint echt z’n intreden te doen en het meer weerspiegeld de prachtige kleuren.

De natuur doet iets met je, na een lange strand of boswandeling word ik altijd rozig en krijg ik zin in chocolademelk en lekker hangen bij de openhaard. Gisteren stonden we bij de lokale koffie aanbieder aan een vaste deur, maar vandaag gelukkig niet. Na een lekkere warme kop thee wat gegeten aan de overkant en in de woonkamer van het hotel heerlijk wat gelezen bij de openhaard. We genieten ontzettend van deze vakantie en proberen alles in ons op te nemen. Morgen gaan we richting het westen van de White Mountains om vanaf daar de Kancamagus Higway te volgen richting het oosten. Dat is één van de weinige dingen die we gepland hadden deze trip … we hebben er ontzettend veel zin in!

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
Inner Eye coffee
2487 Main Street

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
Parkside & Main

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.