Loading

Woodstock, Highland Games

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Woodstock, Highland Games

Er is er één jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat is … Symen!!! Al even voor deze trip ben ik bezig geweest om kaartjes en kadootjes voor Symen te verzamelen. Bij het vullen van de koffer begreep ik maar niet waarom de koffer zo zwaar was, maar bij het zien van alles wat ik vanmorgen aan Symen kon geven was het wel duidelijk waar het gewicht vandaan kwam.

Het was een heerlijke morgen. Er werd gezongen bij het ontbijt, er was een muffin met kaarsjes en Symen werd overladen met lieve woorden en kadootjes. Toch werd het tijd om spullen te pakken en richting onze volgende bestemming te rijden, Lincoln. Het hotel hadden we gisteren wel geboekt omdat we na een kort bezoek aan de hotelboeking sites moesten constateren dat er niet veel meer beschikbaar was. De route naar onze bestemming was weer prachtig, de natuur hier is ongelofelijk. Elke dag stappen we met plezier in de auto, genieten we van alles dat we zien, stoppen we voor koffie en genieten we van wat we zien.

Aangekomen in Lincoln werden we verrast door een park met huisjes op een golfbaan. Bij het inchecken werd ons gevraagd of we kwamen voor de Highland Games, dat is dit weekend in Lincoln. De Highland Games is een weekend vol met activiteiten in het teken van Schotland. Nou nee, daar komen we niet voor maar dat verklaard wel waarom alle hotels hier in de buurt vol zitten. Voor vanavond zitten we in een huisje met een ruime slaapkamer en badkamer met jacuzzi. Wat wil een mens nog meer? Nou … erin passen zou fijn zijn 🙂

Even de spullen gestald en toen was het tijd om Symen zijn verjaardag te vieren. De eerste stop was de bioscoop waar we ‘Dolphin Tale 2’ hebben gezien, een heerlijke familiefilm over een dolfijn. Waarna we doorliepen naar de lokale brouwerij, de Woodstock Inn. Hier kon je zowel slapen en genieten van lokale bieren. Buiten was het al druk en kregen we te horen dat we 1,5 uur moesten wachten op een tafel. Wij laten ons niet zo snel afschikken en besloten naar binnen te gaan. Ons ingeschreven en we konden achterin het gebouw in een klein barretje wachten op een tafeltje … wat bleek, daar konden we zitten waar we wilden en er werd zowel bier als eten geserveerd. Wij hebben ons plekje in de eetkamer ingeleverd om gezellig in het barretje te genieten van een lekkere maaltijd, de lekkere biertjes en het gevoel dat we in Schotland zaten. Er kwam een doedelzakspeler voorbij, overal mannen in kilt en de brochures voor het weekend lagen overal op tafel. We hebben ontzettend genoten van alle mensen die we ontmoette. Eventjes hebben we erover nagedacht om ons verblijf te verlengen en morgen naar de Highland Games te gaan, maar toch besloten om morgen de ‘Kancamagus Highway’ te rijden.

Het was een heerlijke dag met een feestelijk randje. De avond was ontzettend gezellig en we hebben weer erg genoten. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vullen van mijn koffer en het zo speciaal maken van deze dag voor Symen. Het betekend heel veel voor ons dat jullie zo betrokken zijn ook al zijn we niet thuis en kunnen we jullie niet uitnodigen voor een feestje …

De favoriete adresjes om te … te doen
Highland Games and Festival

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
Woodstock Inn, Station & Brewery
135 Main Street
North Woodstock, NH 03262, USA
(001) 603-745-3951

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.