Loading

Boston, Take me out to the ballgame.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Boston, Take me out to the ballgame.

De laatste paar dagen van onze vakantie samen is minder spontaan dan de rest van de trip. De reservering voor in het Sheraton hebben we maanden geleden al gemaakt, nadat we het hele internet hebben afgespeurd naar de beste deal. Voor het centrum van Boston is dat nogal lastig, maar het Sheraton bood de beste prijs voor de juiste locatie. Zodoende dat onze reis daar vandaag naartoe ging.

Weer heerlijk ontbeten bij Brian en Lynn. Een eieren gerecht werd geserveerd, wat het precies was dat begreep ik niet echt, echter de smaak was heerlijk dus de naam van een gerecht doet er dan niet meer toe. Met pijn in ons hart namen we afscheid van de Inn en de mensen die deze runnen. Dit was een aangename ontmoeting en een heerlijke één na laatste stop op onze reis.

De laatste kilometers in onze Chevy gingen voorspoedig voorbij. Nog even opgezocht waar we konden winkelen, in New Hampshire betaal je geen belasting op kleding, schoenen, elektronica, etc. We vonden een enorm winkelcentrum met genoeg keuze, maar niets van onze smaak zat daar tussen. Ach ja, het was een aangename stop voor we onze koffers in Waltham ophaalde. Susan en Elton hebben goed op onze bagage gepast terwijl wij genoten van de kust van New England. Aangezien het al tegen lunchtijd was met z’n viertjes een broodje buiten de deur gegeten voordat we richting het hotel gingen om spullen uit te laden en in te checken om daarna richting het vliegveld te rijden om de auto in te leveren, in de bus te stappen richting Boston en in de bus twee dames te ontmoeten die in een ver verleden in Nederland hebben gewoond.

Het was een aparte ontmoeting. Toen de dames hoorde dat we in Nederland woonde begonnen ze over hun tijd in Nederland. De dames waren nog jong, ze woonden dichtbij Soesterberg waar hun vader was gestationeerd. Beide hadden fijne herinneringen aan Madurodam, het strand van Scheveningen en aan drop. Oh, drop … Wie mij kent weet dat ik altijd een voorraadje snoep, koek en andere etenswaren bij me draag. Dus daar ging ik, zoekend in m’n tas opzoek naar drop, en wat vond ik! De oehs en ahhs gingen door de bus heen en de tranen sprongen bij beide dames in hun ogen, helemaal toen zij één van de toegereikte dropjes nuttigde. Hadden we dit maar opgenomen op video, deze video had het erg goed gedaan op YouTube. Het was een genot om de dames zo te zien genieten en ik ben blij dat ik ze zo gelukkig kon maken met slechts een, voor mij, klein gebaar.

De rit ging voorspoedig zodat we ons klaar konden maken voor Symen zijn verjaardagskado. Samen naar de honkbal, de Boston Red Sox tegen de Tampa Bay Rays. De wandeling naar het Fenway stadion was al een avontuur, en gezellig ook met overal mensen op straat die ook richting het stadion gingen. Bij het stadion was het gezellig druk, de fanfare stond te spelen, mensen genoten van een biertje vergezeld door een hotdog en waren klaar voor een geweldige wedstrijd. De wedstrijd van gisteren eindigde voor de Red Sox in verlies maar vandaag was het geluk meer aan hun kant. Het was een ontzettend gezellige avond bij het bijbehorende volkslied, lokaal biertje en natuurlijk de Italiaanse worst die hier beroemd is. We hebben ook nog even genoten van Xander Bogaerts, een Nederlands Arubaanse speler. Hij deed het erg goed, dat maakte ons natuurlijk helemaal trots. Het was een erg goede eerste avond in Boston, we zijn erg benieuwd wat de aankomende twee dagen ons gaan brengen.

De favoriete adresjes om te … doen & zien
Boston Red Sox
Fenway Park
* In Boston? Dan mag je de Red Sox niet missen. Koop ruim van te voren je kaartje online, om teleurstellingen te voorkopen. Nee, niet 18 – 05 – 08/09, die stoelen zitten precies achter een paal 🙁

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.