Loading

Sydney, M’n plekje thuis ver van huis.

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Sydney, M’n plekje thuis ver van huis.

Daar zijn we weer, in Sydney Canada. In vergelijking met de stad in Australië heeft deze Sydney niet uitstraling en is het ook geen stad waar je uren in kan verdwalen. Dat is iets waar ik overigens ontzettend van kan genieten, verdwalen in de grote of kleine steden van deze wereld. Sydney aan de andere kant … ja, daar valt eigenlijk weinig te verdwalen en daarom is het een goede plek om even de email bij te werken, kaartjes te schrijven, wat te What’s Appen en ga zo door.

Daarnaast is het de perfecte dag om even de hut op te ruimen. Voor deze vakantie heeft Symen voor mij een kleurboek voor volwassenen gekocht en met plezier zit ik daar bijna elke middag in de kleuren. Dat betekend dat over het hele bureau potloden en markers liggen naast papieren, kaartjes, de Flair en ga zo maar door. Het bureau lag zo vol dat er bijna niets meer bij kon, daarom even opgeruimd en alle wat kaartjes aan de muur gehangen die ik heb mogen ontvangen van thuis. Het wordt inmiddels een gezellige muur en begin met meer thuis te voelen. Hier wat foto’s zodat jullie thuis ook een beetje een idee hebben van hoe mijn thuis ver van huis eruit ziet.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.