Loading

Quebec, De dagen die volgde na m’n slippertje

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Quebec, De dagen die volgde na m’n slippertje

En daar zat ik dan, de ochtend van Charlottetown, in de wachtkamer van de dokterspraktijk op het schip. Er moest een foto gemaakt worden van m’n voet, met zenuwen zat ik daar te wachten tot het mijn beurt was. Gelukkig bleek, na twee diverse opnames, dat er geen breuk in m’n voet zit. Maar dat betekende niet automatisch dat het goed nieuws was, ik moest rust houden en niet te veel lopen. OEPS! En zodoende besteed ik al een paar dagen aan boord. Uitslapen, rustig ontbijten, wat series kijken, post schrijven, naar de film aan boord – aanraders tot nu toe zijn ‘Maleficent’ met Angelina Jolie en ‘Bears’ van Disney welke super aandoenlijk is -, nog meer rustig aan doen en natuurlijk twee keer per dag trivia spelen met ons vaste team! We doen het ontzettend goed, we winnen nog steeds met regelmaat of worden tweede met een ontzettende goede score. Als ik thuis ben denk ik dat ik ook trivia avondjes wil gaan organiseren, zo ontzettend gezellig.

En zo gaan de dagen voorbij, met rustig aan doen op doktersvoorschrift! Gelukkig kreeg ik vandaag een vrijbrief om samen met Lynette in het restaurant in de terminal van Quebec te eten. Even samen de deur uit, heerlijk! We hebben natuurlijk weer heerlijk getafeld, en ja soms vraag ik me ook wel af waarom de kilo’s er niet aanvliegen. Toch blijven m’n broeken ruim zitten, misschien komt het ook wel door het feit dat normaliter we ook veel lopen op een dag. Behalve nu … Op het menu stond een heerlijke salade met geitenkaas en aardbeien, kaasfondue en een gigantische crème brulee. Puur genieten is het hier, alleen jammer genoeg reageert m’n voet er niet zo goed op. Diverse andere opties zijn de revue al gepasseerd, ben inmiddels begonnen aan een kuurtje van het één of ander en nu maar hopen dat dit ervoor zorgt dat ik binnenkort weer de straten van Canada onveilig kan maken.

De favoriete adresjes om te … eten
Cafe Du Monde

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.