Loading

Montreal, De ontvoering.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Montreal, De ontvoering.

Na drie weken hard werken en weinig tijd te hebben gehad voor zichzelf en z’n meisie, was het vandaag toch eindelijk zover! De kaptein heeft Symen vanavond nodig op de brug en dat betekende dat Symen vanmiddag tegen het middaguur kon stoppen om samen met mij de wal op te gaan! Wat een heerlijke beloning, dat had hij wel verdiend en ik had daar wel ontzettend veel zin in!

Het was een heerlijke ontspannen middag waarin we door de oude stad van Montreal hebben geslenterd, besloten dat we hier graag wat meer tijd zouden willen doorbrengen en heerlijk hebben geluncht bij ‘3 Brasseurs’. Voor Symen was het de eerste keer dat we hier aanschoven, dus technisch gezien niet echt een dubbel bezoek … zoals één van mijn/onze reisregels voorschrijft. Tijdens vakanties proberen Symen en ik een tweede bezoek aan hetzelfde restaurant, café, etc te vermijden. Zo blijven we nieuwe dingen ontdekken en blijven we niet bij het vertrouwde hangen. Alleen soms moet je een uitzondering maken op de regel!

Samen met Symen de wal op is altijd en feestje, en weer vlogen de uren voorbij en liep het tegen ‘allemaal aan boord tijd’ en keerde we terug naar het schip. In de hut heerlijk de nieuwe afleveringen van ‘The Big Bang Theory’ gezien en de middag lekker samen afgesloten. S’avonds lekker samen gegeten en op het moment dat Symen richting de brug ging besloot ik nog even te blijven zitten met Jack, Lynette en hun vriendin Christien. Zij is voor 1,5 week aan boord van de MS Maasdam en morgen gaan we met een club dames naar Ill D’Orleans. We hebben er ontzettend veel zin in!

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
Les 3 Brasseurs
105 St-Paul E.
Montreal, Canada
* Heerlijk warme en gezellige bar met een menu kaart vol heerlijkheden en goede bieren! Mooi meegenomen, ook een populair restaurant bij lokale.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.