Loading

Home is where your wifi connects automatically

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Home is where your wifi connects automatically

De dagen gaan voorbij, dagen dat ik het toch rustig aan moet doen met m’n voet en vooral kan genieten van alles wat zich aan boord afspeelt. Heerlijke buffetten met taartjes en andere zoete heerlijkheden, films in de bioscoop of op de televisie, een goed boek en natuurlijk de lading kaarten die hier klaar ligt om morgen in New York of vrijdag in Ft. Lauderdale op de post te gaan.

Geregeld neem ik even een kijkje op de blog om de reacties te kunnen lezen en geniet ik in elke grote haven van de post die arriveert. Vaak belt Randy, de crew officer, op dat er wat voor Symen is afgeleverd en of ik het even wil komen halen! Altijd leuke telefoontjes. Kan niet wachten tot we morgen in NYC en vrijdag in Ft. Lauderdale arriveren … beide grote steden, dus misschien heb ik wel dubbel mazzel! Maar moet niet teveel hopen want dan kan het alleen maar tegenvallen.

Hoe is het eigenlijk met jullie? Is het weer in Nederland een beetje zoals past bij de tijd van het jaar of liggen we allemaal nog in de tuin met korte broek en zonnebril? In het (hoge) Noorden begon het af te koelen, voor morgen staan er warmere temperaturen op het programma. En dan komt de Cariben eraan, lekker in de korte broek! Ben erg benieuwd hoe het met jullie gaat. Zoals ik zei geniet ik erg van de berichtjes van m’n moeder, Ans, Max, de buurman en iedereen die ik misschien ben vergeten.

Hoop dat alles goed gaat met jullie. Hier gaat alles naar wens. M’n voet is nog niet helemaal hersteld maar de pijn neemt per dag af en heb eigenlijk alleen nog last als ik de beurse plek aanraak … dus dat is lekker makkelijk, gewoon niet meer aanraken en lekker laten helen!

Tot gauw,

Liefs Martine

P.s sorry voor de vertraging in de blogs. Ik ga elke dag voor een blogje zitten, helaas is het internet niet zoals we het thuis gewend zijn. In de Flair vond ik een leuke spreuk ‘Home is where your wifi connect automatically’. En zo is het! Hier doet dat het ook, maar zit er geregeld geen internet achter en moet ik wachten met plaatsen tot ik ergens wel beter bereik heb. Maar het wachten word beloond, want waar het internet het toch maar een beetje doe zal ik m’n blogs plaatsen!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.