Loading

Sint Maarten, Caribische warmte

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Sint Maarten, Caribische warmte

De warmte van het Caribisch gebied werkt verslavend. Het is heerlijk warm en je hebt geen dikke truien nodig zoals in Canada. De perfecte dag om lekker door de straten van Philipsburg te lopen en daarna heerlijk pootje te baden in het warme water van de oceaan. Niet een dag met veel avontuur, maar wel een dag waarop ik alle zon in me heb opgenomen en genoten heb van het schitterende weer. Het weer bericht in Europa is namelijk niet al te best … dus van het mooie weer genieten nu het nog kan!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.