Loading

Zee dag, 6 op een rij.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Zee dag, 6 op een rij.

Wil je rust, geen rinkelende telefoons, helemaal niets te doen hebben en vooral willen genieten? Dan is een oversteek van Florida naar Europa of andersom echt een aanrader. De afgelopen zes dagen waren heerlijk relaxed. M’n mobieltje doet het niet, de verbinding op het schip is op het moment goed alleen het nadeel is dat ik eerst verbinding moet maken en zelf moet bellen want telefoontjes van buiten het schip ontvangen gaat niet.

Het was heerlijk, heb veel schreven, gelezen en gehaakt tijdens de Sit & Stitch elke zeedag om 11 uur. We zijn met een groep van ruim 30 dames en het is erg gezellig. Wanneer je op de hoogte wil blijven van alle scheepsroddels is dit ook de perfecte plek, alleen heb ik daar geen tijd voor omdat ik te druk ben met m’n haakwerk. Het gaat ontzettend goed en ik schiet ontzettend op! Ben erg trots op m’n project en het word erg mooi.

De drukte begint morgen, 24 dagen voor we weer aan de oversteek beginnen, waarvan 19 dagen haven dagen zijn. Het word druk en leuk! Heb ontzettend veel zin om de havens te gaan ontdekken die op het schema staan en hopelijk is het weer goed. Ik zou zeggen duimen!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.