Loading

Cartagena, In middeleeuwse sferen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Cartagena, In middeleeuwse sferen

Spanje, een maand geleden waren we nog in NYC en vandaag zijn we dan weer in Spanje. Over een maand vaart de Maasdam in het Caribisch gebied. Leuk nieuws, op 12 december komen Symen en ik aan in Ft. Lauderdale en diezelfde dag komt Susan aan boord. We hebben Susan en haar man Elton ontmoet tijdens de Zuid-Amerika reis en voordat we aan onze roadtrip naar Boston begonnen hebben we een paar dagen bij hen gelogeerd. Susan heeft het op het moment erg druk met een verhuizing en Elton besloot dat een korte vakantie haar wel goed zou doen. De cruise op de Maasdam was zo geboekt en zodoende komt Susan een weekje op de MS Maasdam vertoeven.

Vandaag geen tour, was samen met Kayleigh op pad. De eerste stop was bij het postkantoor waar ik een doos met spullen richting huis heb gestuurd. Boeken, souvenirs en een lekkere Spaanse worst voor m’n ouders. Stiekem had ik wel gewild dat ik wat meer worsten had gekocht, de eerst worst is bij ons op en in de tweede hebben we al een aardig gat geslagen. Heerlijk s’avonds met een drankje en een aflevering van een serie die we graag kijken. De dame achter de balie was zeer geduldig en samen kwamen we er goed uit, over een dag of 5 moet het pakketje aankomen in Koedijk en heb ik weer 13kg minder bagage om in de koffer te proppen.

De dag in Cartagena kwam met een aangename verrassing, dit weekend is er een Middeleeuws festival in Cartagena en deze begon vandaag. Ontzettend leuk! Ik weet nog wel dat jaren geleden m’n ouders, broer, zus en ik aan het kamperen waren in Frankrijk, ook daar stuitte we op een Middeleeuws festival. Veel groter dan deze, toch is het principe hetzelfde. De sfeer was gezellig en vanaf een glazen café op het San Francisco plein konden we alles in de gaten houden. We hebben lekker gegeten, gedronken en gekletst. Langzamerhand werd het laat en zijn we terug naar het schip gelopen. Op het moment draait Symen wachten, zijn collega heeft een kaakontsteking en mag op het moment niet werken. Kan gebeuren maar daardoor zie ik hem wel wat minder, het was fijn om niet te laat terug te komen zodat we elkaar nog even konden zien voor de wacht. Het was een gezelige dag, het is fijn om weer iemand aan boord te hebben gevonden om mee op pad te gaan.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.