Loading

Cadiz, Het was toch zondag!

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Cadiz, Het was toch zondag!

Er zijn van die dagen dat je wel van alles wilt doen maar er komt weinig uit je handen of voeten. Vandaag was één van die dagen, ook zo’n dag waarop wat je allemaal wilt doen een beetje word tegen gewerkt door een lange wandeling naar de terminal om dan via de straat terug te lopen naar waar het schip ligt alleen dan aan de andere kant van het hek … ja, het is zo’n dag waarop ik me realiseer dat ik nogal verwend klink maar ik had vandaag niet zoveel zin. En ja, die dagen zijn er … De nodige dingetjes gedaan en verder heerlijk rustig aan gedaan. Heerlijk dit soort dagen!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.