Loading

Casablanca, Slechte ervaring.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Casablanca, Slechte ervaring.

Vandaag was zo’n dag die ik het liefste wil vergeten. Ik besloot me voor vandaag op te geven voor een tour en ik mocht met een groep van de Casablanca Highlights genieten. De highlights in Casablanca zijn de Hassan II moskee, de medina, de centrale markt en natuurlijk de souvenirwinkels. Geen ruime selectie aan highlights, maar genoeg om een paar uur mee te vullen. De aangewezen gids was nogal een opgeblazen persoonlijkheid met een grote arrogantie over zich. Zijn manier van spreken was alles behalve liberaal terwijl hij bleef herhalen hoe liberaal het land Marokko is. Hij was onbeschoft naar vrouwen toe, die we in de bus voorbij zagen komen, en helaas uitte hij dit gedrag ook naar mij. Ik was een ongetrouwde vrouw en daar hoef je weinig respect voor te hebben. Het was een ontzettende vervelende ervaring, waar gelukkig serieus op werd gereageerd. Het is jammer dat ik met zo’n rot gevoel vertrek uit Marokko, hopelijk krijgt Marokko de kans om het goed te maken maar op het moment kijk ik vooral uit naar de zeedagen!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.