Loading

Op zee, Bedankt!

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Op zee, Bedankt!

Anne Muis, Jack Muis en 66 andere hebben iets op je tijdslijn gezet. 82 gemiste What’s App berichten, 20 ongelezen emails en sms berichten.

Dat krijg je wanneer je offline bent tijdens je verjaardag. Vreemd idee, gisteren was ik jarig. Midden op de Atlantische Oceaan. M’n eerste scheepsverjaardag. Vreemd dat ik me dan eigenlijk nu meer jarig voel, met al die berichten, dan gisteren. Al lag het niet aan alles wat georganiseerd was, Symen heeft zo’n ze best gedaan om er een onvergetelijke dag van te maken.

In aanloop naar m’n verjaardag kwamen er al poststukken binnen die heel behendig bovenop de kast belande en die ik niet mocht zien. Vanmorgen werden ze met veel liefde aan me overhandigd. Een heerlijke dikke envelop van m’n vader, moeder, zus, broer en Jim. Lieve kaartjes van m’n oma. Een doosje met een geweldige canvas tas die je in kan kleuren en fotolijstmagneten van Nathalie en Martijn. Lief kaartje en kadootje van Joke, Symen z’n moeder, en Tjerk. Dan een lekker boek van Ans, welke gesigneerd is. En een dikke zoen van m’n lieve vriendje! Vanmorgen probeerde hij zachtjes, wat overigens mislukte, om de slingers op te hangen. Tijdens het ontbijt werd ik verrast met een cup cake en een serenade van Ari, de dames van de Sit&Stitch hadden thee, koffie en koekjes geregeld en van diverse mensen kreeg ik een dikke, soms natte, verjaardagszoen. Van Symen kreeg ik de opdracht om rond kwart over 6 in m’n nette pak klaar te staan. Als verrassing nam hij me mee uiteten in het gouden borden restaurant waar ik werd toegezongen door Doddy en me een heerlijke chocoladetaart werd overhandig met een echt kaarsje! Kaarsjes zijn verboden aan boord de Maasdam en toch kreeg ik een echt kaarsje vandaag, zo leuk!

Als klap op de vuurpijl, toen Symen de taart die over was naar de koelkast bracht, werd er een gigantische taart afgeleverd bij de hut. Kadootje van het brugteam, en zo belande we met vorkjes en schoteltjes in de OB want wij konden al geen taart meer zien 🙂 Het was een heerlijke dag en toch miste er iets, de berichtjes van thuis. Nu voel ik me echt jarig en zie ik in dat ik gisteren een heerlijke dag heb gehad en dat Symen er alles aan heeft gedaan om deze dag onvergetelijk te maken, al miste ik iets … nu dat ‘iets’ niet meer mist ben ik helemaal blij! Het nieuwe jaar kan beginnen … ben nieuwsgierig wat het voor me in petto heeft. Voor nu ga ik eerst alle berichtjes lezen en iedereen beantwoorden, dus de eerste dagen van m’n nieuwe levensjaar begint druk 🙂 Bedankt iedereen, ik mis jullie.

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.