Loading

Puerto Rico, Weer online.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Puerto Rico, Weer online.

Heerlijk zo’n middag de wifi gebruiken bij de Starbucks. Even de familie op de hoogte brengen van hoe het gaat hier en hoe het allemaal bevalt. Het leven offline bevalt me prima, maar soms is het ook lekker om even bij te kletsen over hoe het allemaal gaat! Het is soms wel vreemd om te zien hoe snel je weer aan een andere leven gewend bent, zeker als je op een plek bent waar je eerder bent geweest.

De dag ging heerlijk snel voorbij. S’avonds heerlijk met een groep uiteten geweest en lokale biertjes gedronken. Even buiten het schip en even genieten van het lokale leven hier op Puerto Rico. Ongelofelijk dat ook het gewone leven zich hier gewoon doorzet, eten slapen en vooral genieten!

De favoriete adresjes om te … drinken
La Taberna Lupulo
151 Calle San Sebastián
San Juan, Puerto Rico

* Heerlijke koude biertjes in warm Puerto Rico.

De favoriete adresjes om te … eten & drinken
La Mala Vida
150 Calle San Sebastián
San Juan, Puerto Rico

* Restaurantje middenin het historische centrum van San Juan.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.