Loading

Nevis.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Nevis.

Wist je dat Alexander Hamilton, die man die op de Amerikaanse 10 dollar staat, geboren is in Nevis? Ik in ieder geval niet, tot ik vanmiddag voor zijn geboortehuis stond en een hele uitleg kreeg van gids Smoothie. Nevis is het zustereiland van St. Kitts, het eiland waar de Maasdam vandaag ligt aangemeerd. Had vandaag de mazzel om met een groep richting het kleinere eiland Nevis te gaan. De watertaxi deed er een klein uur over om in Nevis aan te meren waar we een tour over het eiland kregen en heerlijk hebben geluncht in een beach bar.

Een heerlijke dag waarin genieten vooral voorop stond!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.