Loading

Sint Thomas, Visjes, visjes en nog meer visjes!

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Sint Thomas, Visjes, visjes en nog meer visjes!

De kans om met een groep mensen op tour te gaan, en als tegenprestatie een beoordelingsformulier in te vullen, laat ik niet voorbij gaan. Met veel plezier schrijf ik een paar A4’tjes vol met mijn ervaringen, wat ik heb gezien, wat ik heb gedaan en waar ik van denk wat nog verbeterd kan worden. Al menig keer heb ik de ‘feedback’ ontvangen om meer van de tour te genieten en me niet zo veel zorgen te hoeven te maken over de beoordeling. Toch blijft de pen maar bewegen op het papier en voor ik het weet zijn er weer twee A4’tje vol!

Vandaag mocht ik mee naar het Coral World Ocean Park. Een aquarium hier in St. Thomas met een grote collectie vis en koraal. Ja, wanneer je eerder het aquarium van Monterey, Monaco of zelfs van Artis heb bezocht is dit een kleine tegenvaller. Desalniettemin was het heerlijk even weg te zijn van het schip en tours zijn altijd een mooie gelegenheid om nieuwe mensen en plekken te leren kennen.

Voordeel hier aan St. Thomas, bijna overal is strand! Nadat ik het gevoel had dat ik elke hoek van het aquarium had gezien ben ik naar het naastgelegen strand gegaan en heb ik een heerlijk uur gesnorkeld. Lekker met m’n hoofd in het water en laat de vis en koraal maar voorbij passeren. Even helemaal niets dan alleen prachtig uitzicht voor je en een warme zon die je rug verwarmd.

Weer thuis even lekker afspoelen met zoetwater en Symen overladen met de verhalen van vandaag. Hij werkt hard en ik kom thuis met bergen verhalen en foto’s. Het is jammer dat hij weinig kans heeft om even mee te gaan, maar dat weet je vooraf. Het is goed zo, we zorgen ervoor dat we elke avond samen eten en elkaar bijpraten over onze dag. Bedankt HAL dat jullie dit mogelijk maken, we weten beide hoe speciaal het is dat ik hier nu mag zijn!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.