Loading

Fort Lauderdale, De tijd vliegt.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Fort Lauderdale, De tijd vliegt.

Wat kunnen 10 dagen toch snel voorbij gaan. Het is een vreemd gegeven waar soms 5 minuten uren lijken te duren en 10 dagen in een mum van tijd voorbij te zijn gevlogen. Waarom gaat de tijd eigenlijk zo snel als je het naar je zin hebt? Dan willen we toch juist dat het allemaal wat langer duurt?

Terug in Florida betekend weer door de douane en dat beteken dat we daarna meestal uren moeten wachten om weer aan boord te mogen. Ja, wachten duurt vaak erg lang en daarom zijn Inge, Eliene, Kevin, Christian en ik met de shuttle richting het winkelcentrum gegaan. Genietend van verse smoothies, wifi en een beetje winkelen vloog de tijd voorbij.

Nu varen we richting Sint Thomas, daar zullen we na twee zeedagen aankomen. Dus voor nu is het weer even genieten van de zeedagen, en ook al gebeurt er dan niet veel … de tijd vliegt!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.