Loading

Op zee, Staatsieportretten.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Op zee, Staatsieportretten.

Zes jaar geleden werd er een bos rozen bij mij afgeleverd. Hoeveel het er waren weet ik niet precies meer maar ik herinner met wel dat een afzender miste op het kaartje. Op het kaartje stond ‘Wil je verkering met me?’. Nu zijn we zes jaar verder en varen Symen en ik op de Maasdam rond in het Caribisch gebied.

We leerde elkaar kennen, deze zomer 10 jaar geleden, in Kroatië, kwamen ruim 6 jaar geleden weer met elkaar in contact via Facebook, vertrokken 14 februari 6 jaar geleden naar York en precies 6 jaar geleden kreeg ik die mooie bos bloemen. Die 6 jaar zijn voorbij gevlogen, en zoveel is gebeurt! Vanavond hebben we heerlijk gegeten in de Pinnacle en gisteren hebben we een aantal foto’s laten maken door Shannon. M’n moeder noemt ze staatsieportretten, ik noem het mooie foto’s voor later!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.