Loading

Sint Thomas, Strand dagje.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Sint Thomas, Strand dagje.

Vamos a la playa, oh oh oh oh!!! Vamos a la playa … Deze twee zinnen vatten precies samen wat Inge, Robine, Eliene, Darryl en ik hebben gedaan vandaag. Ons bezoekje ging naar Magens Beach, volgens de reisgidsen één van de mooiste stranden van de wereld. Ik vind zelf dat Bergen aan Zee meer karakter heeft dan dit strand, maar ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik het nu voor mezelf heb gezien.

Het was een heerlijk dag, beetje zwemmen, beetje lezen, ben uitrusten. Deze dag leek ontzettend veel op een zeedag, alleen waren we dan op het strand. En zo gaan de dagen voorbij, ik mag alles behalve klagen!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.