Loading

Saint Lucia, Wifi dagje.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Saint Lucia, Wifi dagje.

Het is heerlijk om zo nu en dan offline te zijn. Even helemaal niets, en op het moment is dat eigenlijk wel beter want op veel foto’s die ik op het moment deel krijg ik commentaar. ‘Altijd maar lekker eten’, ‘Doe je nog wat anders dan ijsjes eten’, ‘Waarom mocht ik niet mee?’ en zo kan ik er nog wel een aantal quoten. Vandaag was toch de dag om even online te zijn, even de familie te vertellen over m’n avonturen. Ze toch een tikkeltje jaloers maken. Eigenlijk vind ik het wel jammer dat ik jullie er niet allemaal bij kan hebben! Dat zou toch leuk zijn?!

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.