Loading

Cagliari, jaar ouder, jaar wijzer?!

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Cagliari, jaar ouder, jaar wijzer?!

Kan met nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst Oud&Nieuw niet thuis vierde, ik moet een jaar of 15 zijn geweest toen ik bij een vriendinnetje aan de andere kan van het land logeerde. De eerste keer Kerst buiten de deur vierde ik in San Francisco. De eerste keer dat ik mijn verjaardag ergens anders vierde was drie jaar geleden in Indonesië. Inmiddels heb ik vaker de feestdagen en mijn verjaardag ergens anders dan thuis gevierd, toch blijft het altijd een beetje vreemd. Waar thuis onverwacht visite voor de deur kan staan voor thee en gebak is dat in dit geval heel anders. De berichtjes via de mail, What’s App, Facebook en de sms komen wel binnen, en hoe persoonlijk ze ook zijn bedoelt het is niet hetzelfde als de spontane visite.

Toch verwarmd het m’n hart elke keer weer hoeveel moeite er word gedaan om mij te verrassen tijdens mijn verjaardag, of tijdens de feestdagen, terwijl het mijn eigen keuze is geweest om deze buiten de deur te vieren. Post is al weken onderweg naar het schip, cadeaus waren al gekocht voor Symen vertrok in September en zelfs de decoraties waren al aan hem meegegeven! Natuurlijk hadden m’n moeder, zus, Ans, Symen en ik mijn verjaardag al gevierd in Barcelona … Vandaag hebben we het nog even dunnetjes over gedaan! En natuurlijk werd ik overal herinnert, met ballonnen, slingers, de sjerp, een ketting, etc, aan het feit dat ik vandaag 30 ben geworden! Een mooie nieuwe mijlpaal, en is 30 niet de nieuwe 20?

De dag was heerlijk ontspannend, weinig tot niets gedaan. Lekker lezen, beetje haken, lekker in het bubbelbad gezeten en vooral genoten van de dag! S ‘avonds hebben we heerlijk gegeten met Jack en Lynnete bij het Italiaanse restaurant aan boord, want te slot van rekening waren we vandaag voor het laatste in Italië tijdens deze reis. Iedereen, nogmaals bedankt voor alle lieve felicitaties! Ik heb me vandaag echt jarige gevoeld!

 

1 Comment

  • Mam

    Lekker dat je je echt jarig voelde. We hebben ons best gedaan. Met cadeaus en slingers en ballonnen. Allemaal stiekem mee gegeven aan Symen. Dat is altijd een hele klus.. Mooi dat je zo genoten hebt. Liefs Mam

    13 december 2015 at 21:18
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.