Loading

Overmacht

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Overmacht

Flexibiliteit, dat is het sleutelwoord wanneer je op reis gaat! Wanneer we overland reizen vinden we die flexibiliteit heerlijk, willen we langer blijven dan is dat mogelijk maar mochten we het niet naar ons zin hebben en willen vertrekken dan houd niemand ons tegen. Tijdens een cruise vakantie moet je ook beschikken over de nodige flexibiliteit. Vooraf weet je welke havens je aandoet en over het algemeen staan de haventijden ook vast. Zo nu en dan veranderen deze haventijden en het is niet ongebruikelijk dat het schema aan verandering onderhevig is.

 

Samen met honderden andere boten hebben we vannacht op zee voor Shanghai gedobberd. Wegens een tyfoon was het niet mogelijk om de loods vannacht op de pikken en moesten we wachten. Gelukkig werd de wind minder en konden we vanmiddag rond één uur de loods oppikken en voeren we richting Shanghai. Vanaf het loodsstation is het zo’n acht uur varen tot aanmeren in Shanghai.

 

De aankomst in New York City was echt spectaculair, één van de mooiste ooit gezien. Al heeft deze na vandaag wel competitie gekregen van Shanghai.

 We kennen allemaal de foto’s van de Shanghai skyline met de vele lichtjes, welke ons net hebben verwelkomd in de stad. Een mooier welkom konden we ons niet wensen. Echt een prachtig gezicht, een nachtelijk bezoek aan de Bund kon natuurlijk niet uitblijven! Wel moesten we doorlopen, om tien uur gaan namelijk de meest spectaculaire lichten uit in Shanghai. De rest volgt een uurtje later.

img_9871

2 Comments

 • Charlotte en Frans

  Leuk hoor zo’n filmpje, je maakt erg mooie foto’s
  Na Shanghai nog meer in je blog?
  Geniet ervan met UBC

  8 november 2016 at 03:48
 • mam

  Wat gaaf al die lichten. Mooi hoor de sky line. Liefs Mam

  1 november 2016 at 04:19
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.