Loading

Zumbo. South Yarra, Australië.

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Zumbo. South Yarra, Australië.

Waar je mijn Oma niet kan bereiken tussen acht uur en half negen s’avonds, zijn mijn ouders meestal niet bereikbaar tussen zeven en acht! Oma kijkt al jaren naar GTST en legt vaak de telefoon er tijdens de speeltijden naast. Mijn ouders zijn niet zo van de soap, die zijn meer van de kookprogramma’s en favoriet is toch wel Masterchef Australië. Al een aantal jaren zijn ook Symen en ik aangestoken met het Masterchef virus en wanneer het op tv is proberen we elke aflevering te kijken. Onze favorieten zijn toch wel de afleveringen met Marco Pierre White, Matt Moran, Heston Blumenthal, Shannon Bennett en toetjes koning Adriano Zumbo. Wanneer hij op het toneel verschijnt zie je de gezichten van de, meeste, kandidaten al vertrekken. Zijn aanwezigheid betekend vaak niet veel goeds … nou ja, het betekend vooral geen gemakkelijk opdracht!

Al een aantal maanden geleden hebben we voor Melbourne een tafeltje geboekt bij Vue de Monde, het restaurant van Shannon Bennett. Een bezoek aan Zumbo mocht natuurlijk ook niet uitblijven. En wat bleek, de route richting Torquay bracht ons bijna langs één van Zumbo zijn zaken in Melbourne. En zo hebben wij vanmiddag een gebakje gegeten bij Zumbo.

Wat een belevenis! Bij binnenkomst hebben we eerste wel een kwartier de etalage bewonderd. Het meisje achter de balie was helemaal verbaasd dat wij in Nederland van Zumbo hadden gehoord en dat we speciaal voor een gebakje van Zumbo de afslag hadden genomen. Eindelijk konden we toch een beslissing maken en hebben we heerlijk genoten van twee verschillende gebakjes. Tijdens het afrekenen konden we het niet laten om een doosje van de beroemde Zumbarons mee te nemen. Ik kan je vertellen, die smaken naar meer!

 

 

Favoriete adresje om … Zumbo gebakjes te eten
Adriano Zumbo
14 Claremont Street
South Yarra, Victoria
Australië

Fan van Australia Masterchef of niet, een bezoek aan Zumbo is zeker de moeite waard wanneer je van gebakjes houd! Prachtige taartjes en koekjes staan je op te wachten bij binnenkomt. Kan je nu al vertellen, een keuze maken word lastig!

1 Comment

  • mam

    Ja masterchef Australie. Dat blijft de leukste van al de Masterchefs. Zumbo heeft geen restaurant.? Maar een toetjes en gebakjes winkel? Waar je koffie en thee kan drinken met iets lekkers? Zag er goed uit. Liefs mam

    12 februari 2017 at 21:22
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.