Loading

Aan alles komt een einde! Sydney, Australië

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Aan alles komt een einde! Sydney, Australië

En daar zit ik dan, op het Internationale vliegveld van Sydney. De bagage is ingecheckt en zullen we pas weer zien in Amsterdam, over ruim 24 uur! Wij genieten nog even van een drankje en hebben een pizza besteld bij één van de restaurantjes die je hier in de terminal vind. Mocht je graag nog even willen winkelen dan ben je hier trouwens ook op het goede adres! Alle grote merken zijn hier te vinden en mocht je nog souvenirs nodig hebben dan is er ook genoeg keus.

Vandaag hebben we nog even goed genoten van alles wat te stad en Australië te bieden heeft! Bij de Sydney vismarkt hebben we nog even genoten van de Sydney Rock Oesters en aten we in de zon ‘fish & chips’ van vers gevangen Barramundi. We haalden nog wat lekkers bij Zumbo en gingen met de pont onder de Sydney Harbour Bridge door en genoten nog van een laatste drankje bij de Opera Bar. Zo’n heerlijke dag waar je eigenlijk van wilt dat er geen einde aankomt, en toch gebeurt het.

We gaan naar huis, naar het koude en druilerige Nederland waar familie en vrienden niet kunnen wachten om ons weer in hun armen te sluiten! Net als tijdens het vertrek van Melbourne naar Sydney heerst er een dubbel gevoel, want ik wil eigenlijk helemaal niet weg … maar ik kan ook niet wachten om familie en vrienden weer te zien!

 

 

Picton | Maori

Akaroa | Beestjes

Eden | Uitzichten & oesters

Melbourne | Buiten de CBD

Dunedin | Gestrand

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.