Loading

Ile des Pines, Nieuw Caledonië

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Ile des Pines, Nieuw Caledonië

Er zijn van die dagen dat er eigenlijk geen lang verhaal aan te wijden is. In het geval van vandaag had dat niets te maken met het missen van activiteiten, wat vaak wel het geval is. Het lag vooral aan de bijzonderheid van de activiteit. Deze dag bestond uit een korte wandeling door Kuto, slenteren over het strand, dobberen in de zee en zonnebadend op het strand! Een dag met het woord ‘genieten’ in de hoofdrol.

 

Het gezelschap viel ook niet tegen, de Kiwi dames waren vandaag meegekomen. Dave hadden we thuisgelaten, die had een ‘packing a sad’ dag. De Nieuw Zeelandse variant van een baaldag. Geen probleem zonder hem vermaken we ons prima!

 

Ile des Pines is op haar beurt weer een idyllisch eiland. Schitterend de natuur en geen massatoerisme, al begint het vrijlaten van 2000 passagiers en 800 personeelsleden daar wel een beetje op te lijken! Degene die duizenden kilometers hebben gereisd om hier te komen zaten vanmorgen vast te balen, toen ze het varende hotel wij waar op zitten ter anker zagen liggen in de baai. Gelukkig vertrokken we niet al te laat en konden ze genieten van een rustige avond, een hele rustige avond aangezien al het telefoon- en internetverkeer al hier al een paar dagen stil ligt.

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.