Loading

Akaroa | Beestjes

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Akaroa | Beestjes

Beestjes, niet van die beestjes waar je jeuk van krijgt … maar beestjes waar je heel gelukkig van kan worden. Voor mij zijn dat voornamelijk de dieren die in en rondom de oceaan leven. Ik kan uren over het water turen om walvissen en dolfijnen te spotten. Toen ik vanmorgen de kans kreeg om in Akaroa een ‘nature cruise’ te maken was de keuze om te gaan makkelijk gemaakt!

 

Wat hadden we een geluk vandaag! Schitterend weer en een gladde zee zorgde ervoor dat we volop konden genieten van de dolfijnen, één blauw pinguïn, zeehonden, de vele vogels en de prachtige uitzichten die we tijdens de cruise te zien kregen. En niet alleen dat, ook het uitzicht op de MS Noordam en de reddingsboot, waarop Symen vaarde, waren ook zeker de moeite waard. Hopelijk spreken de foto’s voor zich en kan ik een kleine indruk geven van de geweldige dag die ik heb gehad vandaag!

 

Vol met adrenaline stond ik twee uur later op de pier en besloot ik volop van de dag te genieten! Op verschillende terrasje nam ik plaats, lekker bellend met thuis en bloggend in de zon genoot ik van koffie, een broodje en uiteindelijk een biertje! Echt een heerlijke zomerse dag waarop het enige dat je kan doen, volop genieten. En als kers op de taart waren Dave en Wendy vandaag in Akaroa, zij waren op pad geweest met een ander personeelslid dat ze op cruise hadden leren kennen. Nadat ze hem weer thuis hadden afgeleverd ontmoette wij elkaar nog voor een drankje … Ik had me geen betere dag kunnen wensen!

 

 

 

Favoriete adresje om … het water op te gaan!

Akaroa Nature Cruise

Akaroa, Nieuw Zeeland

 

De ‘Akaroa Nature Cruise’ is zowel via scheepsexcursies van de HAL te boeken als aan wal. Het is zeker een aanrader wanneer je graag dieren spot!

 

Favoriete adresje om …!

The Brasserie

Akaroa, Nieuw Zeeland

 

Heerlijke plek voor een hapje en een drankje. Op cruiseschip dagen is er in de tuin van ‘The Brasserie’ live muziek.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.