Loading

Barcelona | Cruise vrienden

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Barcelona | Cruise vrienden

De afgelopen jaren hebben we zoveel mensen ontmoet. Van sommige is niets blijven hangen, andere zien we als cruise vrienden. Overal ter wereld hebben we bekenden waar we terecht kunnen voor tips en bij sommige staat zelfs de deur open voor wanneer we in de buurt zijn. Nu gebeurt het met regelmaat dat wij ergens zijn en de desbetreffende inwoners ergens anders op een cruise! Vandaag hadden we het geluk, in 2012 hebben wij Alba en Maurice leren kennen op de Prinsendam. Zij waren vandaag ook in Barcelona met de Crown Princess, voor hen was dit het einde van de cruise. Een mooie gelegenheid om de dag met elkaar door te brengen.

 

We hebben met z’n vieren genoten van ontbijt op de Koningsdam, om daarna met de taxi richting W Barcelona te gaan. Symen kon ons niet vergezellen, werk ging voor … maar wij konden het niet laten om in onze badkleding naast het zwembad te liggen in dit hippe hotel. Volgens iedereen was dit de eerste mooie dag in Barcelona, echt korte broeken en t-shirt weer.

 

Heb een heerlijke dag gehad, weinig gedaan en vooral genoten van deze ontmoeting! Volgende keer ga ik weer cultuur snijven en opzoek naar heerlijke Spaanse Fuet. Denk dat ik daar de familie ook heel erg blij mee maak 😉

 

 

 

Favoriete adresje om … !

W Barcelona

Place De La Rosa Dels Vents
1 Final, Passaeig de Joan de Borbo

Barcelona, Spanje

 

Voor een luttele € 284 kan je hier slapen. Mocht je niet zomaar in een oude sok hebben liggen dan kan je W Barcelona ook bezoeken voor een hapje of een drankje. Het uitzicht vanaf het hotel is prachtig, je hebt uitzicht op de haven, de stad, de zee en het strand. De lokatie is echt fantastisch. Mocht je wel hier slapen, de sexy mannen worden hier bij het beddengoed geleverd! Geen idee of ze ook hipster dames hebben voor op kamers gereserveerd door heren.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.