Loading

Amsterdam | Weer even thuis

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Amsterdam | Weer even thuis

Nederland, eigenlijk best vreemd om zo dicht bij huis te zijn en ook weer zo ver weg. Het weer is druilerig, jammer voor degene die maar één dag hebben om van Amsterdam te genieten. Voor ons wat minder erg omdat we vandaag toch binnenshuis doorbrengen met familie en vrienden. Een dag waar ik al een tijdje naar uitkijk.

 

Al vroeg in de ochtend kwamen mijn vriendinnen langs, zo ontzettend leuk om de reacties te zien van degene die het schip nog nooit hebben gezien. De grote ogen en de uitbundige geluiden, iets waar ik elke keer weer van kan genieten. Vandaag draaide het vooral om het doorbrengen van tijd samen en het laten zien van mijn ‘thuis’ hier zodat iedereen een beetje een idee krijgt van waar wij zes maanden per jaar doorbrengen, maar ook een idee te krijgen van Symen zijn werk. Terwijl we met z’n alleen koffie dronken ging de telefoon vele malen en verliet hij ons uiteindelijk om de tour aan mij over te laten, iets waar we al op hadden gerekend. Ik ben dan wel op ‘vakantie’, maar voor Symen is het echt hard werken en dat word met regelmaat vergeten. Op dit soort dagen kunnen we familie en vrienden een inkijkje geven in ons leven hier.

 

Later op de dagen kwamen Symen zijn broers, schoonzus, moeder en haar man langs. Symen zijn moeder en haar man varen aankomende week met ons mee naar Noorwegen. Ook voor zijn familie was het bijzonder om dit schip te zien, heel anders dan de andere schepen waar hij in het verleden op heeft gewerkt, veel groter ook.

 

En zo was vandaag de dag van laten zien, een heerlijke dag voor ons beide en natuurlijk voor onze bezoekers. Het was jammer om vanmiddag weer afscheid van iedereen te nemen … Gelukkig zijn we in Europa en kunnen we uitgebreid maken van de Europese 4G op onze telefoon en staan de volgende bezoekers alweer op de lijst voor volgende week!

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.