Loading

Amsterdam | Hello Goodbye

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Amsterdam | Hello Goodbye

Er is een moment van komen en er is een moment van gaan. ‘Hello Goodbye’, zoals het liedje van de Beatles en het gelijknamige tv programma dat Joris Linssen presenteert. Soms is het ‘Hello’, de andere keer ‘Goodbye’. Al klinkt ‘goodbye’ vaak wel erg definitief, ik ben meer fan van ‘Tot ziens’. En vandaag was het tijd voor ‘Tot ziens’, tot later Koningsdam!

 

Vrijdag trouwen vrienden van ons, voor Symen is het onmogelijk om naar huis te gaan maar ik heb de keuze om te gaan en staan waar ik wil en zodoende stap ik vandaag af. Naar een heerlijk tijd aan boord is het tijd om iedereen weer even te zien en voor de tuin te zorgen. Volgens m’n moeder staat het onkruid meters hoog en zijn de tegels helemaal begroeid met mos. Tijd om daar wat aan te doen. En aan de zijde te staan van m’n vriendin Nathalie, op het moment dat zij het ja-woord geeft aan haar grote liefde.

 

Vanmorgen afscheid genomen van Symen zijn moeder en haar man, die moesten het schip vroeg verlaten. Zo rond koffie tijd staat de volgende visite voor de port. Oma, mijn ouders en Koos komen vandaag een kijkje nemen op de Koningsdam en op de terug weg kan ik mooi met hen mee naar huis rijden. Twee vliegen in één klap. Ik ben ontzettend nieuwsgierig wat zij ervan vinden.

 

Dit blog gaat over mijn avonturen, persoonlijke avonturen. Ik probeer steeds meer wat tips te geven over de bestemming die ik aan doe, en toch blijft het allemaal uit mijn oogpunt, mijn perspectief. Het is een plek om mijn avonturen te delen met iedereen die dat graag wilt lezen, maar ook een plek voor mij om alles te onthouden wat ik mee maak. Vroeger maakte ik overal al verslagen van, zo kon ik het op een later moment weer beter voor me halen. Nog beter, ik zou er liedjes over moeten schrijven want menig liedje dat ik mee kan zingen. Maar voor nu hou ik het bij een blog. Ik knijp er even een weekje tussenuit, terwijl Symen en m’n neef Pjotr de Baltische staten gaan verkennen. Tot volgende week, dan ben ik er weer!

 

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.