Loading

Eidfjord | Even relaxen

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Eidfjord | Even relaxen

Wat kunnen twee weken toch ontzettend snel voorbij vliegen. Een bruiloft, het bezoeken van familie en vrienden, aan kant brengen van de tuin en zo waren er nog wat dingen op het lijstje die ik zondag af kon strepen. Inmiddels is het dinsdag en heb ik de eerste twee dagen aan boord er alweer opzitten. Het is heerlijk om weer terug te zijn, dit is overduidelijk m’n tweede thuis.

 

Pjotr, m’n neef, is zondag ook weer richting huis gegaan. Maar niet voordat hij een rondleiding aan zijn bezoekers had gegeven. Want zo gewoon is het niet, dat je even een kijkje mag nemen op een schip. Ans heeft me zondag een lift gegeven naar Amsterdam en ook haar heb ik een rondleiding gegeven over de Koningsdam. Het is zo leuk om de reacties van andere te horen, die bijvoorbeeld nog nooit op een schip zijn geweest of de Rijndam en/of Prinsendam hebben bezocht. Hele andere type schepen dan de Koningsdam.

 

En zo vlogen de twee weken en zondag in een zucht voorbij. Gisteren heb ik de hele dag lezingen bezocht van BBC Earth. Deze week cruise naar Noorwegen is een BBC thema cruise met lezingen van fotografen, producers en hosts van de beroemde, en minder beroemde, BBC series. Sir David Attenborough is er niet bij, maar dat maakt de lezingen van de aanwezige mensen niet minder interessant. Ik weet nu alles over het presenteren van programma’s met dieren, fotograferen met je telefoon en hoe het is om als producent aan een BBC productie te werken en hoe deze tot stand komen. De rest van de cruise staan er nog meer lezingen en workshops op het programma, ik ben ontzettend nieuwsgierig.

Vandaag zijn we in Eidfjord, een schattig klein plaatjes in het Hardangerfjord. Hoge bergen toren boven het schip uit, die met haar 55 meter boven water, en 8,20 meter eronder, ook niet één van de kleinste is. Een prachtig uitzicht, wat ook mooie plaatjes oplevert. Elke dag probeer ik weer wat leuks op Instagram te zetten en ook hier horen natuurlijk mooie plaatjes bij. Ook treffen we het ontzettend met het prachtige weer, ongelofelijk. Kan hier gewoon in m’n korte broek en t-shirt rondlopen. En zodoende type ik deze blog vroeg op de dag, nu is het tijd om m’n boek erbij te pakken en buiten in het zonnetje daarvan te gaan genieten. Jij nog plannen?

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.