Loading

Bergen | Uitzichtloos

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Bergen | Uitzichtloos

De titel van deze blog klinkt wel heel dramatisch, zo ernstig is het niet hoor … Valt allemaal wel mee, zolang je maar niet voor het uitzicht naar Bergen kwam. Anders kwam je van een koude kermis thuis! Dit zorgde overigens voor aardig wat beklag, want het hele slechte weer zorgde vandaag veel roet in het eten voor degene die speciaal vandaag naar Bergen waren gekomen om van dat eerder genoemde uitzicht te genieten.

 

Een regenachtige dag was het vandaag met laaghangende bewolking. In Nederland kennen we ook van die dagen, perfect voor met thee en een goed boek op de bank. Wanneer je op cruise bent en enkel maar één dag op een plek bent wil je genieten van die plek zonder dat je tot op je onderbroek nat word na een paar minuten buiten.

 

Overal in Bergen zag je kapotte Holland America paraplu’s. De regen kwam niet alleen hard naar beneden, ook de wind stak met regelmaat de kop op. Ik was vandaag mee met een wandeltour door de stad en daarna met de kabelbaan naar de top van Mt. Floien. Dit is de plek waar je naartoe gaat in Bergen om in één oogopslag de stad te kunnen zien en de prachtige omgeving eromheen. Niets daarvan kwam vandaag terecht, was al blij dat we een paar meter vooruit konden kijken.

 

Een lichtpuntje aan vandaag, ik ben aan m’n internationale film carrière begonnen! Op het moment heeft de Koningsdam een filmploeg van ‘Might Cruise Ships’ aan boord en zij filmen alles rondom de operatie van een cruise. Ze lopen mee met in de machinekamer, op de brug en binnen de hotel afdeling. Ook gaat het team mee op tours, zo waren ze vandaag mee om samen met mij en de gasten te genieten van het prachtige bergen. Op Mt. Floien werd ik geïnterviewd over het prachtige uitzicht, ik hoop dat het een overtuigend interview was want van het uitzicht en weer moesten we het niet hebben!

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.