Loading

Geiranger | Hoeveel uitzicht wil je hebben?

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Geiranger | Hoeveel uitzicht wil je hebben?

Waar het van de week in Bergen uitzichtloos was, probeerde Geiranger het vandaag dubbel en dwars goed te maken. Een schitterende dag, blauwe hemel en geen zuchtje aan de lucht. Kon me geen betere dag wensen om de drie mooiste uitzichtpunten van de omgeving te gaan bezoeken. Daar is toch stiekem wel waar vakantie om draait, het vinden van mooie plekjes om van de omgeving te genieten.

 

Ben je in Geiranger? Stop zeker bij het uitzichtpunt van de Eagle Road, een geweldig uitzicht over de baai van Geiranger. Ook heb je vanaf hier mooi uitzicht op de zeven zusters, een prachtige waterval hier in het Geirangerfjord.

 

Wil je verder naar boven? Op 1500 meter is het uitzichtpunt van Mt. Dalsibba. Hier hebben ze een prachtige skywalk gecreëerd waar je schitterend uitzicht hebt over Geirangerfjord. Heb je de tijd? Rij niet gelijk door naar boven maar stap onder andere boven aan het dorpje voor een fotostop en ook onderweg in de bergen. Schitterende meren en andere bergen zullen je adem wegnemen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.