Loading

Florida | Weer in Delray Beach

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Florida | Weer in Delray Beach

Na wat uitdagingen tijdens onze laatste dag in Guadeloupe zijn we er weer, in Florida. Zoals ik eerder al schreef, voor deze vakantie hadden we alles van te voren geregeld … Qua vluchten en accommodaties, zo ook voor de laatste nacht in Point de Pitre. Via booking.com vonden we een Bed&Breakfast in het centrum van de stad met een shuttle naar het vliegveld. We waren er al achter gekomen dat adressen hier niet altijd overeenkomen met wat Google Maps zegt, dus besloot Symen eerder deze week de eigenaresse van de B&B een mailtje te sturen voor de coordinaten van de accommodatie. Tot onze grote verbazing was dit helemaal niet waar wij dachten dat het zou zijn, ver buiten het centrum van de stad in een buitenwijk met zeer weinig faciliteiten. Annuleren kon niet meer en zo besloten we toch maar die kant op te gaan gisteren.

 

Niet alleen qua locatie kwamen van een koude kermis thuis, het beloofde restaurant en koffiecafé in hetzelfde gebouw miste ook. Later bleek ook dat in ‘onze’ badkamer het enige toilet was in de B&B en dat wij die moesten delen met de andere gasten. Ramen hadden ze ook nog nooit van gehoord, onze kamer had er namelijk geen. Verbaasd besloten we maar even langs het winkelcentrum in de buurt te gaan en afhaalpizza te halen. Aangekomen in de B&B ontmoette we onze mede gasten, een koppel uit Frankrijk. Dit was hun tweede week hier, de eerste dag waren ze totaal verbaasd over de gang van zaken hier. Annuleren voor de tweede week was niet mogelijk dus sloten ze met de eigenaresse een deal dat er geen andere gasten zouden zijn en zij de kamer met ramen en eigen douche zouden kregen. Dat laatste kwam voor elkaar, het eerste bleek later niet na te zijn gekomen. Vreemd dat dit hen beloofd werd, want voor die datum hadden wij al een reservering gemaakt. Samen gingen we het lijstje langs van faciliteiten en wat bleek, meer dan de helft was niet aanwezig binnen de B&B. De activiteiten die te boeken waren bij de B&B waren in de omgeving wel te doen maar niet te reserveren via hier. Voor toekomstige gasten een hele teleurstelling, en voor ons ook!

 

We zijn nog geen 24 uur verder en hebben al contact gehad met booking.com. Gelukkig is er al een compensatie naar ons overgemaakt en gaan ze op onderzoek uit! De eigenaresse van de B&B zegt dat de fout bij Booking ligt, Booking ontkent dit. In eerste geval geloofde wij onze host, maar verder in het verhaal trokken ook wij dit in twijfel. Helemaal aangezien wij zonder het beloofde ontbijt op het vliegveld belandde, ze bracht ons wel zoals afgesproken. Stiekem hadden we al een vermoeden over het ontbijt, dit omdat we droge toast en melk in de koelkast vonden. In de Carrefour hadden we gisteren al wat lekkers gekocht voor onderweg zodat we niet met lege maag zouden vliegen vanmorgen.

 

En zo zitten we nu alweer in korte broek in Florida. Nog even een paar daar rustig aan doen en genieten van onze vrije tijd samen. Ik heb zat vrije tijd, Symen daarentegen mag straks weer buffelen. Morgen gaan we samen een dag uit, daar later meer over, en we willen nog even langs de winkel voor de laatste boodschappen. Dat gaat wel lukken, voldoende keuze hier! Oh en Symen moet naar de kapper, ook niet geheel onbelangrijk. Hij zit eruit als iemand die op vakantie is geweest en zich al een paar weken niet heeft geschoren!

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.