Loading

Florida | Nieuw Statendam

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

Florida | Nieuw Statendam

‘Welkom op het nieuwste schip uit de vloot, de Nieuw Statendam!’ Drie weken geleden vertrokken we vanuit Nederland naar Florida, nu zijn we aan het volgende deel van ons avontuur begonnen.

 

Symen en ik hebben nog even heerlijk genoten van onze tijd in Florida. Vrijdag hebben we van een heerlijke relax dag genoten bij een spa in Delray Beach. Zweten in de sauna en ontspannen op de massagetafel. Een dag die precies goed was, met lekker buiten de deur eten en even samen op pad voordat ons leven aan boord begint.

 

Gisteren bestond uit aan het zwembad liggen, koffers pakken en sushi eten. De perfecte zaterdag als je mij vraagt! Niet alleen in Guadeloupe hebben ze lekkere vis, ook hier kunnen ze er wat van. Nu weten we dat we ook heerlijke sushi kunnen eten buiten Japan. Vol en voldaan heb ik Symen gisteren afgezet bij het hotel van de HAL. Ik sliep nog een nachtje in Delray Beach en ben vandaag op eigen houtje richting het schip gegaan. Op het moment dat ik vanmiddag aankwam, zat Symen al in uniform bij de zoveelste vergadering. Eigenlijk best wel vreemd hoe je in zo korte tijd je toch weer aanpast aan het scheepsleven.

 

Het schip vaart inmiddels op open zee, richting Grand Turk waar we overmorgen aanmeren. De eerste haven tijdens de aankomende 7 daagse cruise. Nieuwe havens staan op het programma. Wat ik zeker weet is dat ik voorlopig m’n korte broek en t-shirt aan kan houden! Nu gaan we een pakketje uitpakken dat door Charlotte en Frans voor ons is achter gelaten, zij voeren afgelopen week op de Nieuw Statendam en hadden ruimte over in hun koffer!

 

 

 

Favoriete adresje om … biertjes te drinken & lunchen!

Tap 42

1411 Andrews Ave

Fort Lauderdale, Florida

Verenigde Staten

 

Casual ‘Craft Kitchen + Bar’ waar je heerlijk kan eten en waar ze goed ‘craft’ bier serveren.

 

Favoriete adresje om … biertjes te drinken & lunchen!

The Office

201 E. Atlantic Ave.

Delray Beach, Florida

Verenigde Staten

 

‘Great Food, Craft Beer.’ Beter kunnen wij het niet omschrijven 🙂

 

Favoriete adresje om … sushi te eten!

Rise Sushi

6853 SW 18th Street

Boca Raton, Florida

Verenigde Staten

 

Ook buiten Japan kan je heerlijke sushi eten. Het menu is vele pagina’s lang met soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten, rijst + noodles, lunch gerechten en een aantal pagina’s vol met alle sushi’s die je kunt bestellen. Neem rustig de tijd voor het menu!

 

Favoriete adresje om … je haar te laten knippen (voor mannen)!

Lanzetta’s

Pineapple Grove

163 NE 2nd Ave

Delray Beach, Florida

Verenigde Staten

 

Billie Jean Hall is de perfecte persoon om mannen haar te temmen! Symen z’n haar zit weer fantastisch.

 

Favoriete adresje om … te ontspannen!

Thermae Retreat

205 NE 5th Terrace

Delray Beach, Florida

Verenigde Staten

 

Wat een heerlijke plek om te ontspannen. Wanneer je hier een massage boekt is het niet alleen kneden, je begint met 10 minuten op de trilplaat en daarna zweten in de sauna’s aanwezig in de spa. Het is geen sauna als in Nederland, toch hebben we heerlijk 4 uur ontspannen en genoten van de rust!

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.