Loading

Ocho Rios | Good Hope Estate

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Ocho Rios | Good Hope Estate

Jamaica kent een grote geschiedenis als het gaat om plantages. Grote landhuizen met veel grond om diverse gewassen op te laten groeien. Veel land is inmiddels ingenomen voor andere doeleinden en verval heeft veel landhuizen bereikt. ‘Good Hope Estate’ heeft het beter getroffen, het land is dan wel veranderd in een outdoor park voor toeristen maar het landhuis staat nog steeds in volle glorie bovenaan een heuvel overkijkend over het park. Wel is er een enorme restoratie aan vooraf gegaan, een klein detail.

Ocho Rios heeft niet zo heel veel te bieden, zodoende dat ik besloot om vandaag mee te gaan op een dagtour. Het werd een bezoek aan ‘Good Hope Estate’. Het landhuis is echt prachtig om te zien, schitterende natuur en een zeker zo mooi uitzicht wat zich tot ver uitstrekt. Het outdoor park had jammergenoeg last van de droogde. De Zip-Line deed het wel en ook kon iedereen heerlijk in het zwembad badderen en van de glijbaan glijden. ‘River Tubbing’ zat er helaas niet in, nu de regen op zich laat wachten.

Geen enorm verhaal, wel een dag met mooi weer, een tijdje van boord en goede foto’s!

 

 

 

Favoriete adresje voor … een dagje outdoor!

Good Hope Estate

Fairmouth

Jamaica

Opzoek naar een goede familie activiteit? Dan vind je het zeker hier.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.