Loading

San Juan | Window Caves

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

San Juan | Window Caves

Voor mooi uitzicht moet je soms wat moeite doen, dit gold ook voor het uitzicht van vandaag.

De grotten van Arecibo hebben een verhaal en niet alleen dat, uit één van de grotten heb je een grandioos uitzicht over de vallei. Eigenlijk hoor ik hier een enorm verhaal te houden over vandaag en wat ik allemaal heb meegemaakt, het enige wat ik eigenlijk kan zeggen is … bekijk de foto’s! De wandeling naar dit geweldige uitzicht was niet zoals die over een geasfalteerde weg, desalniettemin was het de wandeling meer dan waard!

Voldaan van het schitterende uitzicht en de heerlijke dag die ik had gehad zijn Symen en ik eigenlijk weer van boord gegaan nadat ik m’n rugzak weer aan de kapstok had gehangen. Even een heerlijk avondje samen de wal op, drankje doen en een hapje eten. Een dag met een lang verhaal, allemaal verwoord in foto’s!

 

 

 

Favoriete adresje voor … Margarita’s en Mexicaans!

La Madre

351 C/ San Francisco

Old San Juan, Puerto Rico

Een gezellige restaurant in het historische centrum van San Juan. Je kunt zowel binnen als buiten zitten, binnen is het wel een vrieskist met de airco op koud! Het menu heeft heerlijke gerechten op de kaart staan en ook het drinkmenu is erg uitgebreid, je kunt de drankjes zowel met als zonder alcohol bestellen. Dit is zeker lekker de moeite waard voor een casual restaurant.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.