Loading

St. Thomas | Rondje Eiland

Where do you want to travel?

Your journey will lead you to famous domestic and foreign beauty spots.

St. Thomas | Rondje Eiland

Aan alles komt een eind … Gelukkig is het allemaal niet zo dramatisch hoor. Vanmiddag zijn we uit St. Thomas vertrokken en komen pas volgend Caribbean seizoen weer terug. Zoals bekend, ik ben geen fan van de Caribbean. De afgelopen twee en halve maand heb ik geweldige dingen gezien en gedaan. Desalniettemin ben ik meer van dingen zien inplaats van constant zonnebaden. 

Wat overal ter wereld kan is mooie foto’s maken en uitzichtpunten zijn ook over te vinden. St. Thomas kent veel hoge punten die uitkijken over de kust van het eiland, prachtige stranden vanaf bovenaf en aan de andere kant heb je schitterend uitzicht over de haven. Een kans om foto’s te maken laat ik niet aan me voorbij gaan, gelijk de perfecte invulling voor de dag.

 

 

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.