Loading

Quarantaine | 6 dagen niets …

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

Quarantaine | 6 dagen niets …

De meningen zijn er over verdeeld, is er nu wel of geen Covid. Op sommige momenten twijfel ik er ook wel eens over, dan lijkt het net alsof er helemaal niets meer aan de hand is … althans, later blijkt dat menigeen niet veel later een positieve antigen heeft. De hoofdletter C is er nog steeds, het is er zo’n eentje die je niet aan ziet komen. Opeens krijg je twee rode streepjes in je antigen test en kom je erachter dat ook jij eraan moet geloven! Vijf maanden geleden was ik aan de beurt, en de lichte verkoudheid variant ging helaas aan mij voorbij. Zomaar uit het niets verschenen afgelopen zondag twee streepjes op Symen zijn antigen test, tot op de dag van vandaag bleef zelfs een lichte verkoudheid uit … je snapt er soms helemaal niets van.

Het maakt overigens geen donder uit of je de longen uit je lijf hoest of je zo fit voelt als een hoentje, zes dagen isolatie is wat de dokter voorschrijft bij twee rode streepjes. Mijn streepjes werden ook helder rood, een latere PCR test wees dan weer uit dat ik het virus niet had. Toch heb ik ervoor gekozen om met Symen in isolatie te gaan, toch samen en niet alleen. Tijd voor ‘Keer op Keer’, ‘Regenwormen’ en ‘Skip-Bo’. Eindeloos de gedownloade Netflix kijken of een filmpje meemaken van het aanbod op de scheepstv. De voorgeschreven isolatie komt overigens wel met wat privileges, die bestaan uit onbeperkt roomservice en een balkon. Daar hebben we natuurlijk uitgebreid gebruik van gemaakt.

Uiteindelijk bleef echte Corona bij mij helemaal uit, en na zes dagen had Symen ook een negatieve test. Gelukkig maar, ons hutje veranderde namelijk in de loop van de week ook in een kantoor. De collega’s van Symen kwamen soms uit het niets tevoorschijn op het laptopscherm, pas dan maar op wanneer je in je bikini van buiten naar binnen wilt lopen of andersom 🙂 

Om even over te gaan op een andere noot, wij vertrekken aankomende zondag voor een paar dagen naar huis. Wij kregen zondag het nieuws dat iemand uit onze nabije omgeving is overleden, de begrafenis is maandag en daar willen we graag bij aanwezig zijn om de familie te steunen. Het wordt een echt bliksembezoek, wij staan geboekt om richting Nice te vertrekken op dinsdag. Dus even niet ontdekken en avonturen beleven, maar zes dagen quality tijd met elkaar en straks even belangrijke tijd met de familie.

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.