Loading

River-T wines | Geen Bob nodig

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Hier vind je mijn reiservaringen welke jouw de benodigde inspiratie kunnen bieden.

River-T wines | Geen Bob nodig

Hier in Nieuw Zeeland is er een platform genaamd Okay2Stay, waar je tegen een administratieve vergoeding lid van kan worden. Na aanmelding krijg je toegang krijgt tot idyllische adresjes waar je tegen een kleine vergoeding of gunst kan verblijven. Denkt aan cafés, boerderijen en in het geval van vandaag ook wijngaarden.

Voor vandaag hebben wij een plekje gereserveerd bij River-T wines nabij Kurow. Zij verlangen geen vergoeding voor onze overnachting, toch konden wij het niet laten om als gunst een wijnproeverij te bestellen vergezeld door een lunch plank om zo voor hun gastvrijheid te bedanken. Al is het natuurlijk ook in eigen belang! Het voordeel van het slapen op een wijngaard is dat je na het wijn drinken geen meter meer hoeft te rijden. En zo konden we beide genieten van een paar heerlijke glazen wijn.

Om 5 uur s’middags sluit het proeflokaal van River-T wines en konden wij met ons campertje naast de wijnranken parkeren. Wat een heerlijke plek is dit, we hebben echt genoten van alles dat River-T te bieden heeft!

 

Favoriete adresje voor … Wijn!
River-T Wines
5292a Kurow-Duntroon Road
Kurow, Nieuw Zeeland

Denk dat het verhaaltje hierboven en de bijgevoegde foto’s voldoende zeggen waarom je deze stop niet mag missen!

 

3 Comments

 • ans

  het is zondagmiddag 24/3 dus het is weer tijd om je blog te lezen en mee te genieten van al dat mooi”s wat jullie zien en vooral al dat lekkers wat jullie eten (glimlachen).
  Vooral aan dat meer wat een natuur!!Tot de volgende blog-sessie.

  24 maart 2024 at 13:29
 • Jantiene

  Dat ziet er niet verkeerd uit.
  En een mooie rustige camping plek.
  Liefs Mam

  18 maart 2024 at 11:10
 • Anne

  ❤️

  18 maart 2024 at 10:32
LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.